fbpx

Online via website

Domæne og webhotel


For at komme i gang med et nyt website er der brug for et domænenavn. Det er den unikke adresse på nettet, hvor man finder dit nye eller eksisterende website. Har du et domæne i forvejen, så skal du ikke tænke på den opgave. Men har du ikke et domæne, så kan det nemt anskaffes. Udfordringen kan være at finde det rette navn, som du eller din virksomhed skal identificeres med – et domænenavn, der samtidig ikke er benyttet af andre. Det hjælper jeg dig gerne med.

Når domænet er på plads, skal der bruges et webhotel. Det er stedet, hvor dit kommende eller nuværende website er placeret med programmer, filer osv. Det er også her der f.eks. oprettes emailadresser, laves backup af indholdet på din hjemmeside og meget mere. Et webhotel er et knudepunkt for dit website. Har du ikke et webhotel, så hjælper jeg dig gerne med at finde en god udbyder.

Website


Når du skal online med et nyt website, så er der flere vigtige faktorer at tage hensyn til, når det gælder teknik, sikkerhed og den fremtidige vedligeholdelse af system og indhold. For mig er det vigtigt, at websitet er udviklet på en platform og med programmer, der gør det nemt for dig eller andre at vedligeholde system og indhold bagefter. Det minimerer også dine vedligeholdelsesudgifter fremover. Derfor gør jeg brug af de mest udbredte og brugervenlige applikationer på websiteområdet.

Når udviklingsprocessen går i gang, så er det vigtigt, at du er med i processen, så der sikres et resultat, som både du og dine kunder er tilfredse med, og som matcher dit reelle behov. Der er ingen grund til at opbygge funktioner på dit website, som ingen har brug for. Til gengæld skal de funktioner være tilstede, som tiltrækker dine kunder og understøtter udviklingen af din virksomhed.

Jeg lægger stor vægt på, at websitet fremstår indbydende, funktionelt og ikke mindst responsivt, så det ser indbydende ud på alle typer af enheder f.eks. på smartphones, der er de flestes foretrukne enhed.

Websiteværktøjer


WordPress

Som platform for nye websites bruger jeg WordPress, der er en opensource software, som kan bruges til alle former for websteder, blogs m.v. I øjeblikket er omkring 40% af indholdet på nettet baseret på WordPress – alt fra små blogs til de største firmasites.

Elegant Themes

Når jeg udvikler websites, bruger jeg værktøjer og temaer fra Elegant Themes, hvilket giver en intuitiv og let anvendelig brugergrænseflade. Det er en stor fordel for de kunder, der efterfølgende gerne selv vil vedligeholde deres website.

Vedligeholdelse


Har jeg leveret dit website, så er det udviklet på en platform og i programmer, der gør den efterfølgende systemvedligeholdelse betydelig nemmere. Men der er fortsat behov for løbende opdatering af platform og programmer, så websitet kører sikkert og optimalt hele tiden. Det er en opgave, som du med en vis indsigt selv kan gennemføre, men jeg gør det gerne for dig efter en skræddersyet model, der passer netop til dit behov.

En anden udfordring som du løber ind i, efter at dit website er online, er den løbende opdatering af indhold på sitet. Hvis dit website fortsat skal være attraktivt for dine kunder, så skal det hele tiden være opdateret og aktuelt. Med en vis indsigt vil du kunne foretage den nødvendige opdatering selv, når behovet opstår. Men vil du hellere koncentrere dig om at udvikle din passion, idè eller forretning, så sørger jeg gerne for vedligeholdelse af dit website efter en skræddersyet model, der passer til dit behov.

Kontakt mig

Telefon: +45 71 94 18 21

Jeg kontakter dig