fbpx

Cookie- og Privatlivspolitik

Dette website ejes og publiceres af WLwebdesign.

Introduktion

Når du besøger wlwebdesign.dk, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter wlwebdesign.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser eller registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for oplysninger om dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger i forbindelse hermed.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver offentliggjort, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne registreres hos WLwebdesign og opbevares, hvor kun den persondataansvarlige har adgang. Data vil blive slettet efter 5 år.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Indsigt og klager

Som registreret hos WLwebdesign har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til WLwebdesign Hvis du vil klage over registreringer, skal du rette henvendelse til WLwebdesign. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Datatilsynet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Cookies

Wlwebdesign.dk anvender cookies. En cookie er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning til hvordan du gør: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at wlwebdesign.dk ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Udover WLwebdesigns egne cookies indeholder websitet også cookies fra tredjeparter, idet vi løbende indsamler anonymiseret statistik gennem Google Analytics for at forbedre din oplevelse af websitet. Cookies er sat til at slette sig selv efter 90 dage, men de fornyes ved hvert besøg.

Facebook

På WLwebdesign website er der installeret en Facebook-pixel, som anvendes til at indsamle data om brugeren. Disse data anvendes til forbedring af hjemmesidens indhold, at målrette annoncer til brugeren samt til at måle og analysere interaktion med annoncer og hjemmeside. Dataene, der indsamles, omfatter http-headere og pixel-specifikke. HTTP-headere omfatter IP-adresser, oplysninger om webbrowseren, sidelokation, dokument, henviser og brugeragent. Pixel-specifikke data omfatter pixel-id og Facebook-cookien.

 

Cookie- og privatlivspolitikken er senest opdateret den 22. september 2020.